Opties:

Standaard wordt het systeem geleverd als volledige versie, 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend uitproberen.

Dit is inclusief de onderstaande opties:

  • Vraag op uw hoofd toestel de batterijstatus van het tweede toestel op, automatische waarschuwing in de app bij lage accu van het tweede toestel.
  • Speel op een clienttoestel een harde sirene af, aantal seconden instelbaar.
  • Automatisch in- en uitschakelen van het alarm bij (dis)connecten met het bluetoothsysteem van uw voertuig. Heeft uw voertuig geen bluetooth handsfreekit dan gebruikt u de toestel-in-de-buurt optie voor het automatisch in- en uitschakelen van het alarm.
  • Wordt op uw verzoek gebeld door het tweede toestel en luister naar het omgevingsgeluid, hoor wat er gezegd wordt. Zet vanaf het hoofd toestel tijdens de oproep de speaker aan op het tweede toestel zodat u zich kunt laten horen.
  • Sluit tot maximaal 5 client-toestellen aan en bewaak 5 objecten zoals bijvoorbeeld een auto, motorfiets, scooter, bestelwagen, maar ook uw woning, schuur, garage of caravan/vakantiehuis. Aan ieder object geeft u een voor u makkelijk te herkennen naam, welke ook weer eenvoudig is te wijzigen. De meldingen komen op het hoofdtoestel aan met die opgegeven naam.
  • U kunt per alarmmelder bij alarm naar 5 willekeurig door u gedefinieerde nummers een sms laten sturen. Hierdoor kunnen anderen reageren op een alarmmelding als u dat zelf door omstandigheden niet kunt. In de sms is de actuele locatie opgenomen van de alarmmelder op het moment van de melding.