U heeft er vast wel eens aan gedacht dat u bij uw auto komt en ziet dat er is ingebroken.  Dieven hebben het gemunt op uw dure navigatie, airbags of andere voor hen waardevolle spullen. Zo’n inbraak is helaas niet te voorkomen en als u het ontdekt is de vogel allang gevlogen.

U kunt echter een paar seconden na de inbraak een signaal op uw mobiele telefoon ontvangen. Dit gebeurt stil en zonder dat de dieven hier iets van merken. Onafhankelijk van waar u bent, in de buurt van uw auto of kilometers ver weg, u kunt meteen de politie waarschuwen of zelf even gaan kijken. Met de gratis beschikbare functionaliteit van Google ‘Find my device’ kunt u de auto (het toestel) volgen bij diefstal.

 

Daarnaast wordt u ook gewaarschuwd als er iemand tegen uw auto aanrijdt bij bv het in- of uit parkeren. Het door criminelen openen van de auto met het versterken van het signaal van uw keyless-entry sleutel waarbij het originele auto alarm wordt uitgeschakeld schakelt dit systeem NIET uit, bij betreden van de auto treedt het systeem onverminderd in werking en ontvangt u het signaal op uw hoofd-toestel. Het is ook heel handig als u bijvoorbeeld in een flat woont of als uw auto niet in uw directe omgeving geparkeerd staat waardoor u het originele alarm niet zou horen als het onverhoopt zou afgaan. Het systeem werkt met de accelerometer in een mobiel toestel, wat reageert op trillingen. Het is ook te gebruiken in laadruimtes, containers, boten, motoren, (brom)fietsen en/of scooters.

NIEUW: Multifunctioneel, tot 5 alarmlocaties in één app!!

Sluit maximaal 5 client-toestellen aan en bewaak 5 objecten zoals bijvoorbeeld een auto, motorfiets, scooter, bestelwagen, maar ook uw woning, schuur, garage of caravan/vakantiehuis. Aan ieder object geeft u een voor u makkelijk te herkennen naam, welke ook weer eenvoudig is te wijzigen. De meldingen komen op het hoofdtoestel aan met die opgegeven naam. Makkelijk te bedienen vanaf het hoofdtoestel.
Volledig automatisch schakelbaar met ‘Toestel-in-de-buurt‘.

UPDATE:
Per alarmmelder tot 5 willekeurige toestellen een alarmSMS sturen bij alarm.

U kunt per alarmmelder bij alarm naar 5 willekeurig door u gedefinieerde nummers een sms laten sturen. Hierdoor kunnen anderen reageren op een alarmmelding als u dat zelf door omstandigheden niet kunt.

De instellingen per alarmmelder:
– tot 5 verschillende nummers
– in de sms is de actuele locatie opgenomen van de alarmmelder op het moment van de melding.

Het is afhankelijk van een aantal factoren:

  • U heeft een tweede (ouder) Android toestel met accelerometer en Android versie 4.1.2 of hoger, wat u eigenlijk niet meer gebruikt. Deze blijft in de auto (op een verborgen plaats),
  • In dat toestel heeft u een andere simkaart als uw hoofd-toestel, maar met hetzelfde Google account,
  • Op die simkaart zit een data-abonnement of een voorraadbundel met wat data,
  • Uw hoofd- toestel heeft ook een Android besturingssysteem, versie 4.1.2 of hoger.
  • De installatie op beide toestellen kunt u heel makkelijk zelf doen met behulp van de heldere documentatie.
  • Alle support en ondersteuning per email.

Kijk bij opties voor interessante uitbreidingen en mogelijkheden.

nl_NLNL